Rólunk

Célkitűzésünk, hogy tagjaink érdekképviselete által magasabb szintre emeljük a biztosítási szakmát Magyarországon, egyben segítsük a fiatal tehetségek bevonzását, mely hozzájárul a közvetítői létszám növekedéséhez.

Csatlakozzon Ön is
szövetségünkhöz, formáljuk együtt
a biztosítási szakmát és a jövő
generáció pénzügyi tudatosságát!

Csatlakozom

Küldetésünk

Kiemelten törekszünk rá, hogy olyan szakmai alapokon nyugvó, szoros együttműködést alakítsunk ki a biztosítási szektoron belüli szövetségekkel,
amely egységgé kovácsolja a jelenleg szigetenként működő szervezeteket.

Szakmai konferenciák, kerekasztalbeszélgetések szervezése által kommunikációs hidat kívánunk képezni a tanácsadók és a szakmai szervek, szövetségek között. Továbbá a biztosításközvetítői tevékenységre vonatkozó szakmai és jogszabályi előírásokkal összhangban módszertani útmutatók, szakmai irányelvek, ajánlások és szabályzatok (Etikai Kódex) kidolgozásával és közzétételével kívánjuk segíteni a biztosításközvetítői tevékenység fejlődését.

Céljaink

Jövőképünk

Vízionáljuk, hogy a Magyar Biztosítási Tanácsadók Szövetsége a biztosítási szektorban az innováció és a szakértelem élharcosa lesz. Törekszünk arra, hogy minden tagunk számára elérhetővé tegyük a biztosítási szakma magas színvonalú képviseletéhez szükséges oktatást, vonzóvá tegyük a biztosítási tanácsadást – mint hivatást a fiatalok körében, miközben a piac fejlődésének előmozdításával és innovatív kezdeményezések támogatásával hozzájárulunk a társadalom széles rétegeiben a biztonságosabb jövő megteremtéséhez, ezáltal pedig a biztosítási penetráció növeléséhez.